Late Bloomer Ladies

Nettverk og sosial møteplass

Mange av oss har vært gift (med menn), men ikke alle.
Mange av oss er godt voksne, men ikke alle.
Mange av oss har barn (med menn), men ikke alle.

Late Bloomer Ladies

er en nettverksgruppe for lesbiske og bifile kvinner som har «kommet ut» i godt voksen alder. Det vil si at de fleste av oss har levd et heterofilt voksenliv før vi så har erkjent at vi blir tiltrukket av en av samme kjønn.

Aktuelle arrangement

september

lør23sept08:4518:00Late Bloomer LadiesUtflukt og cruise08:45 - 18:00 Fredrikstad

lør23sept16:00Late Bloomer Ladies med prat og skeiv film16:00 FRI - Tollbugata 24

oktober

lør28okt17:30Få med deg dette!Late Bloomer Ladies får besøk av Kim Friele17:30 FRI - Tollbugata 24

Late Bloomer Ladies er en aktivitetsgruppe og nettverk i FRI Oslo og Akershus. Alt arbeid i gruppen drives på frivillig basis og etter ”likemannsprinsippet”.

Å komme ut «seint»

Å komme ut er en prosess som kan være vanskelig både for en selv og for familien rundt. Mange av oss har erfart å føle seg ganske alene i den situasjonen og dette nettverket er et tiltak for å forebygge denne følelsen av å være ”den eneste i verden som har det slik ”.

Vi vil via vårt nettverk tilby en møteplass for kvinner i samme situasjon. Her kan du finne noen å snakke med som har vært igjennom samme prosess. Vårt ønske for gruppen er at den skal forebygge ensomhet, isolasjon og å tilby felleskap.

Vi møtes hver måned så langt det lar seg gjøre. Treffene har et innhold som gjør det lett å delta selv om en ikke kjenner noen og formen er slik at man på en naturlig måte kan bli kjent.

Vi ønsker alltid «nye» velkommen, men også våre «gamle»!
Ta kontakt!

Følg FRI Oslo og Akershus på Facebook, Twitter og Instagram

X