LeDa – Lesber i Dagslys

Et møtested for lesbiske og bifile kvinner i alle aldre.

LeDa – Lesber i Dagslys

Lesber i Dagslys er et møtested for lesbiske/bifile kvinner i alle aldre. Gruppen er en del av FRI Oslo og Akershus og arrangerer kulturelle og sosiale aktiviteter på dagtid.

Aktuelle arrangement:

september

tir26sept12:00Leda: Omvisning på Vår Frelsers Gravlund12:00 Vår Frelsers Gravlund

oktober

søn08okt13:00LeDa - tur langs Alnaelva13:00 Alfasetveien busstopp

tir31okt12:30Besøk av BarnekunstmuseetLeda12:30 Det internasjonale barnekunstmuseet

november

man13nov13:00LeDa - Utstillingen Grossraum13:00 Norsk Teknisk Museum

tir28nov13:00LeDa - besøk til Karma Tashi Ling buddhistsenterLeda13:00 Karma Tashi Ling

Bli med!

Har du lyst til å bli litt bedre kjent i Oslo og Akershus, å bruke kulturtilbud som er tilgjengelige på dagtid, og å bli kjent med andre hyggelige lesbiske/bifile kvinner? Da har du kommet til rett sted! Vi ha som mål å lage treff/arrangementer som ikke er så dyre, slik at flest mulig kan være med. Prisen kan varierer fra gang til gang, noen ganger er det helt gratis. Dette opplyser vi om på forhånd. Vanligvis kreves det ingen påmelding til treffene. Dersom dette skulle være nødvendig står det en påmeldingsfrist i programmet. Det er fullt mulig å komme seinere, kun til kafe-delen, eller kun til kultur-delen. Hver treff har en ansvarlig kontaktperson som kan nås på telefon dersom du ikke finner oss på stedet. Det er helt uforpliktende å være med i LeDa, og en trenger ikke å være medlem i FRI for å være med, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn i FRI OA.

LeDa – Lesber i Dagslys

Turer, besøk av utstillinger, omvisninger og annet står på programmet. LeDa har treff i Oslo/Akershus: den andre søndagen i hver måned kl.13 den siste tirsdagen i hver måned kl.13. Oppmøtested blir annonsert i program her på nettsiden og på vår epostliste hver gang. Alle treff inkluderer eller avsluttes med et hyggelig kafébesøk.

Vi er en veldig aktiv gruppe, som for tiden består av damer fra 30 år og oppover. Vi er både studenter, pensjonister og helt «vanlige» damer. Vi gleder oss alltid over nye ansikter, så ikke nøl med å ta kontakt eller bare dukk opp på et av våre arrangementer! 🙂

Følg FRI Oslo og Akershus på Facebook, Twitter og Instagram

X