Cathrine Daae, frivilligsjef i Oslo Pride, ønsker deg velkommen med på laget. Foto: PRJ

Frivillige arbeid, pågangsmot og sterk vilje blant utallige skeive folk har endret Norge radikalt på få år. Men, vi vet at kampen aldri er over, og vi gir oss ikke. Det frivillige arbeidet fortsetter, og vi søker deg!

Norge har gått fra å være et samfunn som straffet homofile og lesbiske, som tvangskastrerte transpersoner, som usynliggjorde bifile og interkjønnpersoner, til å være et land hvor rettigheter er på plass og det er bedre enn noen sinne å leve som skeiv.

En svært sentral rolle i utviklingen av samfunnet har frivilligheten i FRI i Oslo og Akershus (FRI OA), tidligere LLH og DNF 48 og festivalen vår Oslo Pride (tidligere 27. juni-markering, Homodagene og Skeive dager), hatt. Tusenvis av frivillige har stått på i tusenvis av timer opp gjennom årene.  

Men, selv om vi har kommet langt, og mange skeive lever gode liv, kan vi aldri si oss fornøyde. Gjør vi det, tar det ikke mange år før alt settes i revers. Derfor fortsetter vi – og derfor søker vi deg!

Hvordan kan du bidra? Jo, ved å bli med i FRI Oslo og Akershus, med festivalen vår Oslo Pride i front.

Bli med på frivillig-laget! 


Styremedlemmer FRI OA søkes:

Valgkomiteen i FRI OA jobber nå med å finne folk som ønsker å bidra som styremedlemmer. Som styremedlem i FRI OA deltar du på møter en gang i måneden. Du er sterkt engasjert i skeive rettigheter, menneskerettigheter, antidiskriminerende og antirasistisk arbeid, og vil bidra i arbeidet for kjønns- og seksualitetsmangfold.

Ta kontakt med valgkomiteen om du har spørsmål om vervet eller vil stille til valg. Send en epost til vk@frioa.no. Styret velges på årsmøtet 27. februar.  


Oslo Pride:

Oslo Pride er FRI Oslo og Akershus’ største arrangement gjennom året. Festivalen drives av frivillige. Rundt 50 personer bidrar året rundt med planlegging, og rundt 300 personer er med under gjennomføring.

Vi søker:

  • Frivillige som har sikkerhetskompetanse og kan hjelpe oss med trafikklogistikk i forbindelse paraden gjennom Oslos gater.
  • Deg som ønsker å bidra i gruppa som jobber med velferden til alle de frivillige – som sørger for at alle har det det trenger når festivalen pågår for fullt.
  • Vi søker deg som vil bidra som assisterende frivilligsjef – som klarer å ha kontroll over det store frivilligbildet.
  • Vi søker deg som elsker å ha kontroll på innkjøp av materiell, og har teft for logistikk.
  • Hvis budsjett, økonomi, regnskap og/eller controller-rollen er det du brenner for – ta kontakt!
  • Om du er markedsavdelingens stjerneselger trenger vi deg med på frivillig-laget.
  • Brenner du for debatt og politikk – og du vil være med å utvikle det politiske programmet og programpunktene på Pride House.  Bli med!
  • Vi trenger hjelp av flere jurister som kan ha en rådgiverfunksjon gjennom året.
  • HR og HMS: Vi trenger flere engasjerte sjeler som brenner for saken og som vil bidra i HR-gruppa som jobber strategisk med rekruttering og HMS-rådgivning.
  • SoMe: Du er et råskinn av en informasjonsperson, og vi har kanalene med et helt rått nedslagsfelt. Dersom du har videokompetanse og evner å lage kule vidoer til nettsider, Facebook og Instagram vil vi mer enn gjerne ha deg med! 

Fant du ikke noe i listen over som passer deg er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss – vi har alltid plass til flotte mennesker som brenner for å lage festival!

Hvordan bidra? Send noen ord om deg selv, hva du er god på og hvorfor du ønsker å bidra på e-post ingrid.solheim@oslopride.no, og vipps kan du plutselig være med på å arrangere Norges viktigste festival!


Du vil gjøre verden bedre for skeive. Vi trenger deg med på laget!

 

Bor du ikke i Oslo eller Akershus – finn FRI i resten av landet!

X
X