august, 2017

lør26augHele dagenlørFå med deg dette!Skeiv fadderdag 2017Gratis - velkommen!(Hele dagen: lørdag) Oslo

Om arrangementet

Skeiv fadderdag 2017

FRI Oslo og Akershus og Skeivt studentforum gjentar suksessen og arrangerer igjen Skeiv fadderdag ►lørdag 26. august 2017. Gratis grilling og leker på dagtid. Bli kjent med Oslos skeive uteliv på kveldstid. Skeiv fadderdag er primært for studenter, men alle «nye» i byen som vil være med er hjertelig velkomne.

PROGRAM
KL 14.00: Vi møtes på FRIs kontor og drar til festningeparken samlet dersom det er fint vær. Hver gruppe får en skeiv fadder som drar i gang leker, legger til rette for at alle blir kjent og skaper god stemning. Vi serverer mat, drikke og koser oss. Denne delen av arrangementet er alkoholfritt. Alt du trenger å gjøre er å dukke opp!

KL 19.00 Bar-til-bar-runde på skeive utesteder i Oslo. Møt opp på FRI kontoret kl 19.00 eller møt oss senere på følgende barer.
– 20:00 Cesar
– 21:00 Trappa
– 22:00 Elsker
– 23:00 Maksitaksi
(NB: Det er 20-årsgrense på denne kveldsdelen av arrangementet grunnet utestedenes aldersgrense).

Har du noen spesielle behov eller synes det er skummelt å komme alene? Våre faddere vil stille i tydelige fadder t-skjorter og vil sørge for å ta deg godt i mot. Dersom du ikke har mulighet til å være med hele dagen, er det ingenting i veien for det. Se etter en person i fadder-t-skjorte og hen vil sørge for at du får en faddergruppe. Dersom du du ikke finner oss, ikke nøl med å ta kontakt med en av oss. Vi kommer til å legge ut kontaktinfo på arrangementssiden.

For info in English: Go to the facebook-event.

Følg også med på dette arrangementet på facebook for mer informasjon som publiseres fortløpende. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

 

 

Tid

Hele dagen (Lørdag)

Arrangementsadresse

Oslo

Arrangement av

FRI OA / Skeivt studentforum oslo@frioa.no