august, 2017

lør26augHele dagenlørFå med deg dette!Skeiv fadderdag 2017Gratis - velkommen!(Hele dagen: lørdag) Oslo

FRI Oslo og Akershus og Skeivt studentforum gjentar suksessen og arrangerer igjen Skeiv fadderdag ►lørdag 26. august 2017. // For info in English - scroll down // Gratis grilling og leker på dagtid. Bli kjent med Oslos skeive uteliv på kveldstid.

Hva

Skeiv fadderdag 2017

FRI Oslo og Akershus og Skeivt studentforum gjentar suksessen og arrangerer igjen Skeiv fadderdag ►lørdag 26. august 2017. Gratis grilling og leker på dagtid. Bli kjent med Oslos skeive uteliv på kveldstid. Skeiv fadderdag er primært for studenter, men alle «nye» i byen som vil være med er hjertelig velkomne.

PROGRAM
KL 14.00: Vi møtes på FRIs kontor og drar til festningeparken samlet dersom det er fint vær. Hver gruppe får en skeiv fadder som drar i gang leker, legger til rette for at alle blir kjent og skaper god stemning. Vi serverer mat, drikke og koser oss. Denne delen av arrangementet er alkoholfritt. Alt du trenger å gjøre er å dukke opp!

KL 19.00 Bar-til-bar-runde på skeive utesteder i Oslo. Møt opp på FRI kontoret kl 19.00 eller møt oss senere på følgende barer.
– 20:00 Cesar
– 21:00 Trappa
– 22:00 Elsker
– 23:00 Maksitaksi
(NB: Det er 20-årsgrense på denne kveldsdelen av arrangementet grunnet utestedenes aldersgrense).

Har du noen spesielle behov eller synes det er skummelt å komme alene? Våre faddere vil stille i tydelige fadder t-skjorter og vil sørge for å ta deg godt i mot. Dersom du ikke har mulighet til å være med hele dagen, er det ingenting i veien for det. Se etter en person i fadder-t-skjorte og hen vil sørge for at du får en faddergruppe. Dersom du du ikke finner oss, ikke nøl med å ta kontakt med en av oss. Vi kommer til å legge ut kontaktinfo på arrangementssiden.

For info in English: Go to the facebook-event.

Følg også med på dette arrangementet på facebook for mer informasjon som publiseres fortløpende. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

 

 

Tid

Hele dagen (Lørdag)

Arrangementsadresse

Oslo

Arrangement av

FRI OA / Skeivt studentforum oslo@frioa.no

X
X