Din rett til å være deg - støtt arbeidet!

Siden 1950 har FRI endret samfunnet og kjempet for at du kan være akkurat som du er, og kan leve ditt liv som du vil.

Bli medlem og støtt det vedvarende arbeidet for et åpent, rettferdig og mangfoldig samfunn hvor det er plass til alle, uavhengig kjønn, kjønnsuttrykk eller seksualitet!

SMS-innmelding: Beløpet trekkes fra din mobilregning i løpet av seks uker.
Eller meld deg inn via dette skjemaet.

Kroner 200.- Send sms med kodeord FRI og din e-postadresse til 2380.

Kroner 100.- For støttespillere, studenter, pensjonister og arbeidsledige: Send sms med kodeord FRI2 og din e-postadresse til 2380
.

Kort om FRI

Siden 1950 har FRI endret samfunnet og kjempet for at du kan være akkurat som du er, og kan leve ditt liv som du vil.
FRI Oslo og Akershus (FRI OA) er det største fylkeslaget i FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold. Vi jobber hver dag, hele året for deg og dine rettigheter. FRI OA jobber for at alle som bryter med samfunnets normer for kjønn og seksualitet – lesbiske, homofile, bifile, trans, inter- og queerpersoners liv – i Oslo og Akershus skal kunne leves best mulig.

 
FRI OA er arrangøren bak Oslo Pride, og sammen med oss og alle våre grupper kan du delta på hundrevis av arrangement hvor du treffer andre skeive gjennom året.

Kort om vår historie

FRI har endret navn flere ganger opp gjennom historien. Det første konstituerende møte for den første norske sammenslutningen for homofile ble avholdt 20. mai 1950. Navnet ble Forbundet av 1948 – Norsk seksjon av Det Danske Forbundet af 1948.
1. februar 1953 ble navnet på organisasjonen endret til Det Norske Forbundet av 1948 (DNF-48). 29. november 1992 ble LLH dannet ved at DNF-48, fellesorganisasjonen for homofil bevegelse og Arbeidsgruppe for homofil frigjøring ble sammenslått.
I 2016 endrer så LLH navn til FRI.
Les mer om vår historie her!

Arbeidsprogram

FRI OA skal utfordre, utvide og endre normer og holdninger i samfunnet knyttet til kjønn, identitet og seksualitet og gjennom det bidra til et mangfoldig, åpent og inkluderende samfunn hvor det er plass til alle mennesker.
FRI OA skal være en aktiv forkjemper for og beskytter av rettighetene og livene til de av oss som er ekstra utsatt for diskriminering og utenforskap i samfunnet. Dette arbeidet skal foregå internt i organisasjonen så vel som eksternt og skal prioriteres i alt vårt arbeid.

Følg FRI Oslo og Akershus på Facebook, Twitter og Instagram

X
X