Homofonien

Den Norske Homofonien av 1990
 

 

Om Homofonien

Blandet kor med stolte skeive; homo, lesbisk, bi og trans, som samles hver tirsdag mellom klokken 19:00 og 21:30 på Høgskolen i Oslo (Pilestredet 35) til øving.

Aktuelle arrangement:

Ingen arrangement på listen på dette tidspunktet

Mer om koret

Den Norske Homofonien av 1990 er et blandet kor og en aktivitetsgruppe i FRI Oslo og Akershus. For tiden har vi ca. 30 aktive medlemmer. Vi samles hver tirsdag mellom kl. 19:00 og 21:30 på Høgskolen i Oslo (Pilestredet 35) for å synge og le og ha det hyggelig sammen. Vi tar sangen seriøst og har flere opptredener i løpet av året, men har rom for sosialt samvær også.

Koret er delt inn i fire stemmegrupper: Sopran, alt, tenor og bass. Hver stemmegruppe er videre delt inn i to, hvis sangen krever det. Det vil si at vi ofte deles inn i 1. og 2. sopran, 1. og 2. alt, osv. Dette gjør at sangene får en fyldigere klang og gir oss en større utfordring som kor.

For å bli med i vårt fantastiske kor, er det bare å melde din interesse. Du vil da bli innkalt til en helt enkel prøvesynging for å avgjøre hvilken stemmegruppe du passer best til. Vi ønsker alle nye sopraner, alter, tenorer og basser hjertelig velkommen.

kontakt@homofonien.no.