#skamFRI romjul og nyttårsfeiring 2018: Som intomore.com skrev tidligere i år – «Flere tiår har gått siden legender som Prince og David Bowie først begynte å rive ned forutintatte forestillinger om seksualitet og kjønn, men arven etter dem føles nå mer enn noensinne.»

Arvtakerne etter Prince og Bowie er mange og uttrykkene er mangfoldige – og uansett om du skal ut på fest eller ei i romjula eller på nyttårsaften – her er noen artister med tilhørende videoer som skeivet til 2018 på inspirerende vis.

Ta gjerne videoene og musikken med som inspirasjon dit du skal eller er.

God romjul og godt nytt år ønskes alle. Vi gleder oss til 2019,
hilsen alle oss i FRI Oslo og Akershus!

Kontakt oss

FRI Oslo og Akershus
E-post: kontakt@frioa.no
Telefon: 22606860

Adresse:
Mariboes gate 13, 0183 Oslo.

Organisasjonsnummer: 994268821

Støtt oss med din grasrotandel!

Stå opp for frivilligheten - stå opp for et samfunn med plass til alle!

Mer fra bloggen vår: #FRIytring

Gjevjon skaper ubegrunnet frykt

#FRIytring: Retorikken til Tonje Gjevjon bygger opp en grunnløs frykt, blant annet, for at for butche lesber og tomboys skal korrigeres og presses inn i behandling. Det er en frykt og en argumentasjon som mange kan relatere seg til, men dette er en grunnløs frykt og...

Konverteringsterapi – nei takk!

Til Oslo og Akershus-benkene på Stortinget og debatten på onsdag, fra et fylkeslag i FRI: Hvis noen tror at vi kommer til å akseptere premisset om at vi kan kureres eller omvendes, tror de feil. Ikke en eneste fagott, aktivist eller Shane skal konverteres. Punktum.

Stem skeivt – på ditt parti!

Hvilke partier bør skeive folk stemme på ved lokalvalget 2019? Vanskelig å si. Men, her har vi noen nøytrale oppfordringer til deg. Stem skeivt…

X
X