Kommunikasjon

Meny:

Kommunikasjon og promotering

Promotering av aktiviteter, opprette e-post, bruk av sosiale medier og pressekontakt.

Atkivitetsgruppene er drevet av frivillighet, og det varierer hvor mye tid og ressurser folk har. Kontoret bistår gjerne aktivitetsgruppene med kommunikasjon og promotering – en stor del av våre arbeidsoppgaver er nettopp å legge til rette for aktivitetsgruppene og at det skal være enkelt å drive med aktiviteter i regi av FRI OA. Her er en liste over ting vi kan bistå med, og det er selvfølgelig bare å ta kontakt dersom det skulle være noe annet dere ønsker å samarbeide om, eller trenger hjelp til. Du kan også lese mer om flere av disse temaene ved å se på undermenyen om kommunikasjon.

Hva styret og kontoret kan tilby

  • Aktivitetsgruppene har mulighet til å søke om midler fra FRI til aktiviteter som er i tråd med retningslinjene (les mer om dette under økonomi).
  • Vi bistår med pressemeldinger og kontakt med journalister dersom dere ønsker å få presseomtale om arrangementene deres eller om gruppa generelt (les mer om dette under presse og politikere).
  • Vi kan sende ut informasjon om aktivitetsgruppa og deres arrangementer i nyhetsbrevet, som når ut til ca. 2000 abonnenter i målgruppa. Dersom dere har noe dere ønsker å få ut i nyhetsbrevet, ta kontakt med petter(at)frioa.no. Det bør gjøres i god tid, slik at vi kan koordinere med andre saker som skal ut i nyhetsbrevet.
  • Alle aktivitetsgruppene har mulighet til å promotere sine aktiviteter på stand i Pride Park. For å koordinere standplass eller bidrag på FRI sin stand, send e-post til oslo(at)frioa.no.
  • Vi kan bistå med å utvikle logo for aktivitetsgruppa, hjelp til å utvikle banner eller annet promoteringsmateriell (roll-ups, brosjyrer etc), basert på vår designmal.
  • Vi kan hjelpe til å utarbeide og oppdatere nettsider for aktivitetsgruppa under frioa.no. Vi har også en kalenderfunksjon der man kan legge inn alle aktiviteter i gruppa slik at de blir tilgjengelige (mer om nettsider og kalenderoppføring).

FRI Oslo og Akershus (FRI OA):

Bli medlem!
Siden 1950 har FRI endret samfunnet og kjempet for at du kan være akkurat som du er, og kan leve ditt liv som du vil.

Ordinært medlemsskap koster 200 kroner per år.

Send en sms til nummer 2380 med kodeord «FRI + din epostadresse» i tekstfeltet.

Medlemsskap til redusert pris (studenter, arbeidsledige m.f): 100 kroner – send sms: FRI2 + din@epost.no til 2380.

Du kan også melde deg inn her!

Bli med oss i dag!

Bli medlem! Send sms med kodeord: FRI + din epost til nummer 2380.

X
X