LeDa – Lesber i Dagslys

Et møtested for lesbiske og bifile kvinner i alle aldre.

LeDa – Lesber i Dagslys

Lesber i Dagslys er et møtested for lesbiske/bifile kvinner i alle aldre. Gruppen er en del av FRI Oslo og Akershus og arrangerer kulturelle og sosiale aktiviteter på dagtid.

Aktuelle arrangement:

juli

tir30jul13:00Byvandring med LeDa: Sterke kvinner13:00 Oslo

august

søn11aug12:00LeDa-tur: Spiralen12:00 Drammen

ons28aug12:00Leda-tur: Nøstetangen glassmuseum12:00

Bli med!

Har du lyst til å bli litt bedre kjent i Oslo og Akershus, bruke kulturtilbud som er tilgjengelige på dagtid og bli kjent med andre hyggelige lesbiske/bifile kvinner? Da har du kommet til rett sted!

Vi ha som mål å lage treff/arrangementer som ikke er så dyre, slik at flest mulig kan være med. Prisen kan varierer fra gang til gang, noen ganger er det helt gratis. Dette opplyser vi om på forhånd. Vanligvis kreves det ingen påmelding til treffene. Dersom dette skulle være nødvendig står det en påmeldingsfrist i programmet. Det er fullt mulig å komme seinere, kun til kafe-delen, eller kun til kultur-delen.

Hver treff har en ansvarlig kontaktperson som kan nås på telefon dersom du ikke finner oss på stedet. Det er helt uforpliktende å være med i LeDa, og en trenger ikke å være medlem i FRI for å være med, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn i FRI OA og på den måten støtte både LeDa og arbeidet for et åpent samfunn med plass til alle.

Kontakt LeDa

e-post til LeDa! (se også kontaktpersoner i hvert arrangement)

Vi gleder oss til å høre fra deg, eller å se deg på vårt neste arrangement! ?

We speak English. Wir sprechen Deutsch. Quelques-fois nous parlons du français aussi. ?

LeDa – Lesber i Dagslys

Turer, besøk av utstillinger, omvisninger og annet står på programmet. LeDa har treff i Oslo/Akershus: den andre søndagen hver måned klokken 13:00, og den siste tirsdagen i hver måned klokken 13:00. Oppmøtested blir annonsert i program her på nettsiden og på vår epostliste hver gang. Alle treff inkluderer eller avsluttes med et hyggelig kafébesøk.

Vi er en veldig aktiv gruppe, som for tiden består av damer fra 30 år og oppover. Vi er både studenter, voksne og pensjonister. Vi gleder oss alltid over nye ansikter, så ikke nøl med å ta kontakt eller bare dukk opp på et av våre arrangementer! 🙂

 

FRI Oslo og Akershus (FRI OA):

Bli medlem!
Siden 1950 har FRI endret samfunnet og kjempet for at du kan være akkurat som du er, og kan leve ditt liv som du vil.

Ordinært medlemsskap koster 200 kroner per år.

Send en sms til nummer 2380 med kodeord «FRI + din epostadresse» i tekstfeltet.

Medlemsskap til redusert pris (studenter, arbeidsledige m.f): 100 kroner – send sms: FRI2 + din@epost.no til 2380.

Du kan også melde deg inn her!

Følg FRI Oslo og Akershus på Facebook, Twitter og Instagram

X
X