Les mer: Oslo Pride søker sponsoransvarlig - provisjonsbasert stilling

Har du det som kreves for å forhandle frem gode avtaler? Er du en engasjert idealist med salgsteft som ønsker å bidra til Oslo Pride sin videre vekst? Vil du være med i en fantastisk organisasjon som vår nye sponsoransvarlig?

Oslo Pride søker etter sponsoransvarlig i en nyopprettet stilling som vil ha ansvaret for å etablere og videreutvikle vårt nye partner- og sponsorprogram sammen med ledergruppen. Dette er en nøkkelposisjon som skal sikre stabile inntekter og videre vekst for Oslo Pride.

Rollen svarer til den daglige ledelse og er en deltidsstilling.
Lønn er resultatbasert.

Det er ønskelig at du har erfaring fra kontraktsforhandlinger og avtaleinngåelse, utvikling av kommersielle eventer og prosjektledererfaring gjerne fra sponsor- og eventbransjen.

Dette er et toårig prøveprosjekt hvor du i stor grad skaper din egen arbeidshverdag, og arbeidstid legges opp etter måloppnåelse. Det stilles stort krav til at du er selvgående og selvstendig.

Personlige egenskaper:

● Idealistisk og selvdreven
● Pålitelig og pliktoppfyllende
● Proaktiv og liker oppsøkende salg
● Menneskeorientert og opptatt av å bygge nettverk
● Strukturert og systematisk i arbeidsformen

Kompetansekrav:

● Relevant høyere utdanning på bachelornivå (lang og bred erfaring kan
kompensere kravet for utdanning)
● Minimum to år relevant erfaring
● God tallforståelse
● Kan vise til vellykket prosjektgjennomføring og gode salgsresultater

Vi tilbyr en spennende og nyopprettet stilling i en organisasjon som er i vekst og utvikling. I denne stillingen vil du bidra til å gjøre Oslo Pride sitt viktige samfunnsmandat: å skape en trygg og inkluderende arena for kjønn- og seksualitetsmangfold.

Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med Kommunikas- og markedsansvarlig thomas.syvertsen@oslopride.no eller HR-ansvarlig ingrid.solheim@oslopride.no

Søknad og CV sendes til ingrid.solheim@oslopride.no og thomas.syvertsen@oslopride.no innen onsdag 6. februar 2019.

Les mer: Oslo Pride søker to prosjektledere til Pride Park og til Pride på Youngstorget

Brenner du for festivaler, kjærlighet og har god kjennskap om skeiv kultur og kunnskap om kjønnsmangfold?

Oslo Pride søker etter to prosjektledere/arenaledere til våre to festivalområder Pride Park i Spikersuppa og Pride på Youngstorget. Prosjektlederne skal ha ansvar for hvert sitt festivalområder. I arbeidsoppgavene inngår det å planlegge hele festivalområdet, oppfølging av leverandører, lede sitt eget team i forkant og under festivalens opprigg, drift og nedrigg.

Arbeidstiden i forkant er fleksibel og er deltid med snarlig oppstart.
Stillingene øker til 100% to uker i juni.
Lønn etter avtale.

Pride Park arrangeres 19.-22. juni med opprigg i forkant og nedrigg i etterkant. Dette festivalområdet består av fem scener i forskjellige størrelse, barer, matservering og rundt 50 standtelt. Det er rundt 70 000 besøkende innom i løpet av de fire dagene det er åpent og har likhetstrekk med mange andre kultur og musikkfestivaler.

Pride på Youngstorget huser vår kunstutstilling, Pride Art, og vår debattarena, Pride House. Dette festivalområdet har en scene, kafé, to store seminarrom, samt kunstutstilling på 500 kvm og er åpen 14.-24.juni med opprigg i forkant og nedrigg i etterkant. Her var det ca 15 000 besøkende innom i løpet av festivalen i 2018.

Arbeidsoppgaver i disse stillingene er:
● Prosjektledelse av festivalområder.
● Planlegging, tilrettelegging og evaluering.
● Opp- og nedriggsplaner.
● Koordinere og følge opp leverandører.
● Koordinere og følge opp interne arbeidsgrupper.
● Interne bestillinger til resten av organisasjonen, som f.eks design og innkjøp til festivalområdene.
● Budsjettansvar.
● Oppfølging, koordinering og sørge for god handover av planer og informasjon til Youngstorg-teamet, Pride Park-team, Pride House, Pride Art.
● Ansvar for opprigg, nedrigg og drift av Youngstorget eller Pride Park.
● Evaluering og utvikling av driftsoppgavene og festivalområdene og innrapportering til ledergruppen.

Det er ønskelig at du har erfaring med å jobbe i prosjekt og at du har operativ ledererfaring fra event, hotell, kultur, restaurant eller festival. Du må evne å holde hodet kaldt i stressende situasjoner, lede en større gruppe frivillige, samarbeide med leverandører, artister og standholdere. Du må evne å holde flere baller i luften, være strukturert og kommunisere tydelig – både muntlig og skriftlig. 

Vi tar sikte på at stillingene skal videreføres med en horisont på minimum 2-3 år.

Send søknad og CV til ingrid.solheim@oslopride.no innen onsdag 13. februar. Dersom du har spørsmål om stillingene kan de rettes til ovennevnte på e-post eller telefon 92846681.

X
X